Něco málo

Vítejte v naší galerii dobrodružství!

Každá fotografie je okamžikem zachyceným v čase, ale tyto snímky jsou více než jen obrazy. Jsou to příběhy o odhodlání, spolupráci a vášni k dvoukolovým strojům, které nás provázely každým zatáčkou naší cesty.

Od prvního šroubu až po poslední zátah plynu, od zářivých rán po zlaté západy, naše motorky byly našimi věrnými společníky. Prošli jsme spolu hustými lesy,  a nechali za sebou křižovatky měst, abychom objevili nekonečnou svobodu na otevřené silnici.

Tato galerie je oslavou každého kilometru, každé opravy a každého nezapomenutelného zážitku. Ponořte se do našich vzpomínek a nechte se inspirovat k vlastním dobrodružstvím!!

CESTA KOLEM HRANIC ČR 2021

Cesta kolem hranic čr 2022

CESTA KOLEM HRANIC SK 2023

Naše stroje

jawa 353 1957

Když se řekne Jawa 353, vybaví se obraz svobody, tradice a nekonečných silnic. Tento kousek historie, který byl původně vyroben v roce 1957, prošel pečlivou a renovací, aby znovu ožil a mohl vyprávět svůj příběh.Kompletní renovace nebyla jen o výměně dílů nebo novém laku. Byl to proces, při kterém každý šroubek, každý kabel a každý píst byly pečlivě zrekonstruovány a seřízeny, aby tento stroj mohl znovu ukázat svou původní krásu a sílu.

JAWA 559 1967

Jawa 559 z roku 1967, to není jen motorka, to je pohyblivý památník svobody s vlastním větrným tunelem. Když se na ní projedete, nejenže zažijete, jak to chutná být cool v 60. letech, ale také si vyzkoušíte, jaké to je mít více fanoušků než Beatles na vrcholu slávy. A to vše s technologií, která byla moderní, když vaši prarodiče byli ještě “in”!.

JAWA 353

5/5

JAWA 559